AuthorTopic: Neînfrânt (2009)

Neînfrânt (2009)
on: la data de Sam 19 Iun 2010 - 13:00

Mircea

Manager

avatar

http://www.nebunidebuni.com

Preşedintele nou ales Mandela ştie că, din punct de vedere rasial şi economic, ţara sa a rămas divizată din cauza apartheid-ului. Convins că îşi poate unifica poporul prin intermediul limbajului universal al sportului, Mandela se asociază cu liderul echipei sud-africane de rugby în scopul câştigării incredibilei competiţii din 1995, de la World Cup Championship.

Warner Bros. Pictures prezintă, în asociere cu Spyglass Entertainment, o producţie Revelations Entertainment / Mace Neufeld şi Malpaso, “Invictus,” avându-i pe generic pe laureaţii cu Oscar®️ Morgan Freeman (“Million Dollar Baby,” “The Dark Knight”) şi Matt Damon (“Good Will Hunting,” seria “Bourne” ).

Filmul este produs de Clint Eastwood, Lori McCreary, Robert Lorenz şi Mace Neufeld. Scenariul este scris de Anthony Peckham, bazat pe cartea Playing the Enemy, de John Carlin. Freeman, Tim Moore, Gary Barber şi Roger Birnbaum sunt producătorii executivi ai filmului.

În echipa de creaţie, Eastwood a reunit pe mulţi colaboratori ai săi mai vechi, printre care se află directorul de imagine Tom Stern, scenograful James J. Murakami, editorii Joel Cox şi Gary D. Roach, şi designerul de costume Deborah Hopper. Muzica este compusă de Kyle Eastwood şi Michael Stevens.

Filmările pentru “Invictus” au avut loc exclusiv în Cape Town şi Johannesburg, sau împrejurimile acestora din Africa de Sud.
“Invictus” este distribuit de Warner Bros. Pictures, o companie a Warner Bros. Entertainment.

Neînfrânt (2009)
on: la data de Lun 10 Ian 2011 - 15:02

Mircea

Manager

avatar

http://www.nebunidebuni.com
Interesant

Neînfrânt (2009)
on: la data de Lun 10 Ian 2011 - 15:16

Boggy93

Membru

avatar

Pe acesta am vrut sa il vad insa am avut ceva probleme cu subtitrarea si am renuntat... insa sunt convins ca e un film foarte bun.

PS: Nu credeti ca ar trebui sa se afla la o alta categorie ( cred ca filmul nu vrea sa puna accent pe sportul din America de Sud, ci mai degraba pe viata lui Nelson Mandela).
Propun sa fie mutat la Istoric sau Drama.

Continut sponsorizatVezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum