AuthorTopic: Hachiko: A Dog's Story (2009)

Hachiko: A Dog's Story (2009)
on: la data de Sam 19 Iun 2010 - 12:53

Mircea

Manager

Mircea

http://www.nebunidebuni.com

Remake al filmului japonez Hachiko Monogatari, din anul 1987, şi inspirată dintr-o poveste reală, petrecută în Japonia în prima parte a secolului al XX-lea, drama Hachiko: A Dog’s Story urmăreşte relaţia specială, apărută între un profesor universitare şi un câine pe care îl găseşte pe stradă şi îl duce în casa lui.

Ani de-a randul, loialul animal Hachiko isi insoteste in fiecare dimineata stapanul la statia de cale ferata si il asteapta in fiecare seara la aceeasi ora si in acelasi loc sa se intoarca de la serviciu. Intr-o zi nefasta insa, profesorul sufera un atac de cord in sala de clasa si decedeaza, neintorcandu-se niciodata in oras cu trenul. Timp de 9 ani, Hachiko merge zi de zi la gara pentru a-si intampina stapanul, uimindu-i pe localnici prin devotamentul lui si predandu-le acestora o lectie despre iubire, loialitate si compasiune.

Hachiko: A Dog's Story (2009)
on: la data de Dum 20 Iun 2010 - 0:23

Boggy93

Membru

Boggy93

Foarte frumos filmul! O poveste foarte trista dar adevarata despre un caine foarte devotat, recomand tuturor :15:

Hachiko: A Dog's Story (2009)
on: la data de Vin 23 Iul 2010 - 10:58

Geolgau!

Membru

Geolgau!

daca zici u il iau si eu

Hachiko: A Dog's Story (2009)
on: la data de Vin 23 Iul 2010 - 21:33

Boggy93

Membru

Boggy93

Bine, acuma nu vreau sa te dezamageasca, pentru ca sa-r putea :22: . Trebuie sa recunosc ca e putin cam plictisitor, dar adevaratul scop al filmului cred ca este cel de a pune in evidenta povestea si sentimentele care le transmite... :21:

Hachiko: A Dog's Story (2009)
on: la data de Vin 29 Oct 2010 - 23:40

Mircea

Manager

Mircea

http://www.nebunidebuni.com
Nu m-am putut abtine la sfarsit , tot mi-au dat lacrimile , un film de exceptie nu am ce spune ....

O mica cercetare

“A true story of faith, devotion and undying love” – o poveste adevarata despre credinta, devotament si iubire nemuritoare. Cam asa suna tagline-ul filmului. Hachiko – A dog’s story, este un film inspirat dintr-o poveste reala, petrecuta in Japonia. Filmul urmareste relatia speciala aparuta intre un profesor universitar si un caine pe care il gaseste pe strada si il duce in casa lui. Intotdeauna cainii au fost cele mai apropiate animale cu inclinatii spre umanitate. Toata lumea stie ca patrupedele nu au fost dintotdeauna animale de casa. Si acum sunt zone unde inca se gasesc caini salbatici. Hachi este un caine dintr-o rasa nobila, si anume Akita Inu (am cautat pe Google pana mi-a venit acru :)) ). Este un caine mai mult decat inteligent, iar iubirea si devotamentul fata de cel care i-a oferit un camin au fost atat de imense, incat iti da fiori, te lasa fara rasuflare. Este incredibil sentimentul care te curpinde la vizionarea filmului. Nu ai cum sa nu reactionezi. Richard Gere este un actor care si-a facut inca odata treaba intr-un mod surprinzator. O drama impresionanta, un film lacrimogen care nu te lasa indiferent.

Cum am spus mai sus, filmul este inspirat dintr-o poveste reala. Adevaratul Hachiko s-a nascut in anul 1923, in orasul Odate (Japonia). Cand stapanul lui, Eisaburo Ueno, profesor la Universitatea din Tokio, a murit in mai 1925, Hachi s-a intors în gara Shibuya si l-a asteptat in fiecare zi, timp de 9 ani. Hachiko a murit in martie 1935. Astazi, statuia din bronz a lui Hachiko asteptandu-si stapanul, se afla la intrarea in gara Shibuya.Nu vreau sa va povestesc filmul, ci doar sa va sporesc curiozitatea pentru a-l viziona. Daca esti o persoana normala, probabil ca o sa iti dea lacrimile, si nu doar odata. Daca esti un iubitor de caini, s-ar putea ca “fenomenul” sa se transforme in “precipitatii” lungi. Si daca esti o persoana care a avut caini la care a tinut mult de tot, atunci sper sa rezisti in fata puhoaielor torentiale care o sa iti tasneasca din suflet.

Are nota 8.1 pe imdb, dar consider ca merita 10, fara indoialaContinut sponsorizatVezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum