AuthorTopic: Divergent (2014)

Divergent (2014)
on: la data de Dum 27 Iul 2014 - 22:18

Mircea

Manager

Mircea

http://www.nebunidebuni.com

  • Într-un viitor nu foarte îndepărtat, societatea este împărţită în categorii clar delimitate în funcţie de personalitatea dominantă a fiecărui individ. Deşi pare o fată obişnuită, Tris Prior află că nu îi poate fi definită o singură calitate, drept urmare nu va putea aparţine niciodată vreunui grup. Războiul începe atunci când Tris deconspiră faptul că se urmăreşte distrugerea tuturor „divergenţilor” şi trebuie să înţeleagă de ce sunt periculoşi înainte de a fi prea târziu.
Divergent (2014)
on: la data de Lun 5 Oct 2015 - 16:31

Nicoleeta

Girl

Nicoleeta

https://www.wattpad.com/user/SoulShadow
*Fan girl mood activatated* GOD! filmul asta a fost mai mult decat ma asteptam cand am dat prima oara click pe torrent fiind plictisita si in cautare de ceva filme interesante care sa ma faca sa uit de plicitseala, iar la momentul acela chiar eram plictisita de moarte.
Dar filmul mi-a depasit cu mult asteptarile, a fost dragoste la prima vedere pot sa zic :))) am fost atrasa de poveste de caractere, de faptul ca nu totul este roz si "hai sa ne iubim" , si categoric fiind fata m-am indragostit iremediabil de Tobias, cine nu ? Haideti sa fim realisti, mi-a placut asa de mult fimlul ca intr-o luna l-am vazut de mai mult de zece ori, ajunsesem sa stiu si replicile :))
Deci de la mine are CINCI stelute!

Divergent (2014)
on: la data de Lun 5 Oct 2015 - 17:56

Mircea

Manager

Mircea

http://www.nebunidebuni.com
Si prietena mea imi spune mai mereu despre acest "actor" cand aude cuvantul divergent / insurgentContinut sponsorizatVezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum