AuthorTopic: Piept de curcan la tava

Piept de curcan la tava
on: la data de Joi 17 Iul 2014 - 14:26

Armand

Fost membru al echipei
Fost membru al echipei

avatar

http://nebunidebuni.hitforum.ro/



*Ingrediente:

- 1 piept de curcan (cca 1 kg)
- 1 pahar de vin alb demisec
- 2 linguri ulei
- boia de ardei dulce
- sare
- piper
- cimbru.

*Mod de preparare:

1. Intr-un bol mai mare se amesteca uleiul, boia de ardei , sare si piper. Se adauga pieptul de curcan portionat si amestecam. Se pune intr-o tava termorezistenta si adaugam cimbru si vinul .Acoperim vasul si il dam la cuptor 1 ora.
2. Din 15min in 15 min scoatem tava cu carnea de la cuptor si o mai stropim cu sos din tava ca sa nu se usuce.
Indepartam capacul de la tava si lasam friptura sa se rumeneasca inca maxim 15 min.

INFO: Se serveste cu piure de cartofi si sos.

Piept de curcan la tava
on: la data de Joi 17 Iul 2014 - 14:28

Mircea

Manager

avatar

http://www.nebunidebuni.com
aoleo cum arata   



Piept de curcan la tava
on: la data de Joi 17 Iul 2014 - 14:30

Armand

Fost membru al echipei
Fost membru al echipei

avatar

http://nebunidebuni.hitforum.ro/
Si mie mi s-a facut foame de cand l-am vazut.   
Ai reteta, apuca-te. Imi trimiti si mie la Botosani o felie de carnita.    

Continut sponsorizat



Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum