AuthorTopic: Ring of the Nibelungs (2004)

Ring of the Nibelungs (2004)
on: la data de Dum 19 Iun 2011 - 14:21

arti

Membru

arti

Ring of the Nibelungs (2004)
Pareri personale:
Daca nu l-ati vazut inca,va garantez ca nu va veti pierde timpul degeaba uitandu-va la el,un film bun in care se intalnesc asa cum le spun ei"the old one" adica zeii vechi cu credinta crestina,intr-un cuvant mitologie+actiune+dragoste+drama=un film bun!Si bine inteles ca orice film bun care se respecta are si un final pe masura!Cam ata sper ca v-am facut curiosi ,restul daca vreti sa aflati depinde de voi,ce farmec ar mai avea daca vi l-as povesti eu.


Date tehnice:
Victima a unor conspiratii de la curtea tatalui sau, Regele Xanten, el ajunge sa fie crescut de o familie de fierari. Fara sa afle nimic de originile lui nobile, sau ca este mostenitorul regatului, tanarul devine faimos dupa ce-l ucide pe dragonul Farnir. Rasplata pentru aceasta fapta este mostenirea unei comori imense, care insa este protejata de un blestem cumplit.

Aceasta comoara este ravnita si de maleficul Hagen (Julian Sands), care apeleaza la magia neagra pentru a-l indeparta pe Siegfried de aurul blestemat. Farmecele lui Hagen primejduiesc iubirea pe care Siegfried i-o poarta lui Brunhilda (Kristanna Loken) si invaluie toata lumea, cu o diabolica subtilitate, intr-o retea a tradarii, deceptiilor si lacomiei, care arunca regatul in haos si-l transforma intr-o lume a intunericului...
#Regia-Uli Edel
#Cu-Kristanna Loken, Benno Fürmann, Alicia Witt
#Gen film
* Acţiune
* Dramă
* Fantastic
* Istoric

Robert Pattinson -Giselher
Kristanna Loken -Brumhilda
Alicia Witt -Kriemhilda
Max von Sydow -Eyvind
Benno Fürmann -Siegfried
Julian Sands -Hagen
Ralf Moeller -King Thorkilt
Götz Otto -King Thorkwin
Samuel West -Gunther

Ring of the Nibelungs (2004)
on: la data de Dum 19 Iun 2011 - 15:27

Mircea

Manager

Mircea

http://www.nebunidebuni.com
l-am vazut la tv

foarte bun filmul

Ring of the Nibelungs (2004)
on: la data de Vin 15 Iul 2011 - 22:00

Boggy93

Membru

Boggy93

Interesant serial. Am urmarit primele episoade dupa care nu am mai putut findca m-am mutat (in Romania ). Mi-a placut findca actiunea se desfasoara intr-un context istoric dar, in acelasi timp, este putin realistica urmarind o inclinatie mai legendara.
Un film pentru cei pasionatii genului... si mie imi plac filmele cu , caracter istoric insa prefer cele fara elemente fantastice.

Continut sponsorizatVezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum